Il ðºð®ð¶ð®ð¹ð²ðððŒ ð®ð¿ð¿ðŒðððŒ ðð®ð¿ð±ðŒ Ú una delle ððœð²ð°ð¶ð®ð¹ð¶ðð®Ì del ristorante ðð®ðð®ðºð²ð¹ðŒð»ð¶.
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La nostra cucina si basa sull’utilizzo di ð¶ð»ðŽð¿ð²ð±ð¶ð²ð»ðð¶ ð³ð¿ð²ðð°ðµð¶ ð² ð±ð¶ ð®ð¹ðð® ðŸðð®ð¹ð¶ðð®Ì, come il maialetto rigorosamente ð®ð¹ð¹ð²ðð®ððŒ ð¶ð» ðŠð®ð¿ð±ð²ðŽð»ð®, le verdure di stagione e le spezie aromatiche.
Il ðºð®ð¶ð®ð¹ð²ðððŒ ð®ð¿ð¿ðŒðððŒ ðð®ð¿ð±ðŒ Ú un piatto unico e autentico, che rð®ðœðœð¿ð²ðð²ð»ðð® ð¹ð® ð°ðð°ð¶ð»ð® ðð®ð¿ð±ð® ð»ð²ð¹ ðºðŒð»ð±ðŒ.
La ðœð¿ð²ðœð®ð¿ð®ðð¶ðŒð»ð² del maialetto richiede ðð²ðºðœðŒ ð² ðœð®ððð¶ðŒð»ð² cotto nel forno.
Nel ristorante ðð®ðð®ðºð²ð¹ðŒð»ð¶, potrai gustare il tuo maialetto arrosto sardo accompagnato da un buon bicchiere di vino rosso sardo, per un’ð²ððœð²ð¿ð¶ð²ð»ðð® ðŽð®ððð¿ðŒð»ðŒðºð¶ð°ð® ðð»ð¶ð°ð®.